2014-04-27 09:47:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jól alakul a mai nap

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Próbáljon megnyugodni. A jegyén áthaladó Holdnak is köszönheti, ha ma kiborul. Engedjen szabad folyást a könnyeknek, ha úgy adódik. Délutánra már jobban fogja érezi magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napját egy különleges helyen töltheti el, ha elég erőt érez magában ahhoz reggel, hogy korábban felkeljen. Az erdei lényekkel és emberekkel ma jó viszonyba kerülhet. Láthat rókát, rigót, találkozhat Rumcájsszal is a rengetegben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha már régen volt valamilyen táncos összejövetelen, mára már nagyon nagyra nőhet önben a hiányérzet. Tán annyira, hogy már nem is tudja, mi hiányzik igazán. A tánc nemcsak mozgásnak kitűnő, de a lelki felhangolódásban is segít.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bár ön nem a kötetlen életstílus kedvelője, mára mégis nagyobb szabadságot igényelne, mint általában. Jelentheti ez azt is, hogy még a családját sem kívánja magával vinni egy bizonyos útjára. De a nap egy részét mégis szentelje nekik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon várta már ezt a mai napot, tán nem is tudja, miért. A társkapcsolat terén léphet nagyot előre, például úgy, hogy a kedvese megkéri a kezét. Ha ön az erősebb nem tagja, na és persze ha éppen nőtlen, akkor tudja mit kell tennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha eddig halogatta volna, most itt az ideje, hogy beváltsa újévi, fogadalmait. A nyár felé közeledő nap egyre erősebben süt. Hamarosan nyitnak a strandok. Formába kell hoznia magát, és naptejet is kell vennie, ha nem akar leégni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az ön számára ma a legnagyobb örömöt a családi együttlét jelentené, avagy inkább csak jelenthetné. Sajnos olyan konfliktusos helyzetben van, amit csak az idő oldhat majd fel. Inkább ne hadakozzon ellene, csak várjon türelemmel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A kedvese ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt. A végén ön is élvezni fogja a dolgot, amibe „belerángatták”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Társasági összejövetelre hívják, de mintha elhagyta volna a humorérzéke, nem tudja értékelni a poénjaikat. Valamivel próbálja meg feldobni magát, különben ünneprontónak fogják tartani, és soha többé nem hívják meg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól alakul a mai napja, sokkal jobban, mint tervezte. Ezért jó is, ha teret hagy a spontaneitásnak, és engedi, hogy megtörténjen, aminek történnie kell. Ne járjon ma szabott utakon! Keressen felfedezetlen tereket, helyszíneket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön amúgy sem egy gátlásos típus, ma azonban még magán is túltehet. Szerencsére ma nem bánt meg ezzel senkit a környezetében. A jókedve határtalan, amit sikerül másokra is átragasztania. Miért is nem megy el hivatásos bohócnak?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Csendes ünnepségre, meghitt családi összejövetelre hívják a mai napon. Az ok talán egy kicsit szomorú is, mégis jól fogja érezni magát. Jólesik egy kis nosztalgiázás, de ez a tavasz új reményeket is felébreszthet a szívében.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: